Astro logo
ПроектРитейл

Park Via North

Комплексен проект за паркинг, предназначен да обслужва разнообразната клиентела на търговски център Via North.

На фокус

VIA North е търговски център, стратегически разположен в непосредствена близост до оживения индустриален сектор на града. Това благоприятно местоположение привлича значителен поток от клиенти, включващ както професионалисти от съседните предприятия, така и жители от близките квартали и населени места. Разполагайки с разнообразна гама от предложения, включително облекло, козметика, спортни принадлежности, играчки и други, VIA North се превръща в любима шопинг дестинация.

Предизвикателството

Търговският център Via North разполага с обширен паркинг с 5 входа и 3 изхода с общо 330 паркоместа. Като се има предвид значителният наплив от превозни средства, беше задължително да бъде проектиран паркинг, който няма да осложнява допълнително движението на успоредния булевард. Съгласуването на цялостна визия беше от съществено значение при разработката на системата за управление и инфраструктурата на паркинга. За да се гарантира успешното изпълнение на проекта, екипът на Smart Park си сътрудничи тясно с различните заинтересовани страни, включително местните пътни власти и акционерите на търговския център. В съответствие с целите на инвеститорите, бяха положени целенасочени усилия за максимизиране на приходите от паркиране, като същевременно се елиминират разходите за персонал.

Решението

За да създадем цялостно решение за Via North, се съсредоточихме върху ключови цели. На първо място, поради големия обем на трафика по главния булевард, програмирахме забавяния при затварянето на бариерите и оптимизирахме потока на движение в рамките на паркинга.

След това инсталирахме терминали за плащане на самите бариери, за да предотвратим задръстванията, като дадем възможност за бързи плащания и безпроблемно напускане, дори когато клиентите са забравили да платят за престоя си.

Освен това повишихме рентабилността, като внедрихме системи за дистанционно управление и точки за помощ. Тези системи позволиха на ръководството на търговския парк да следи статистически данни като броя на посетителите и продължителността на престоя им. Клиентите се възползваха и от точките за помощ, чрез които нашите оператори осигуряват персонализирана помощ и елиминират необходимостта от персонал на място.

Резултатът

Внедряването на SmartPark позволи на търговския център Via North да постигне няколко значими резултата. Сред тях са предотвратяване на задръстванията, повишаване на рентабилността чрез ефективно използване на ресурсите, предоставяне на персонализирана помощ на клиентите и даване на възможност на паркинга да работи без необходимост от персонал на място.

Park Via North
8%

увеличаване на общия брой посещения

330

паркоместа и обособена зона за зареждане на електрически автомобили

3

зони за: доставка, клиенти и служители

Готови ли сте за бъдещето на паркирането с нас?

Свържете се с нас

Готови сме да отговорим на всичките ви въпроси

За най-бърз и точен отговор, моля, попълнете контактната форма. Нашият екип е готов да отговори на вашите въпроси.

Изпратете вашето запитване

[email protected]

Понеделник до петък 09:30 - 17:00

+359 32 904 000

Насрочете среща с нашия екип в офиса ни

Пловдив, ул. “Карловско шосе” 16Б, комплекс “АНДИ”