Astro logo

Решения, които работят

От елегантен дизайн до безупречна интеграция, ние предлагаме решения за паркиране, които могат да бъдат интегрирани във всеки проект, гарантирайки лесно управление и безпроблемна работа.

Удивителен софтуер достъпен от всяка точка

Добре дошли в SmartPark, нашето първокласно решение за управление на паркинг. Съвременният ни софтуер автоматизира процеса на паркиране, улеснявайки както администраторите, така и потребителите. С мониторинг в реално време, отдалечено управление на паркоместа и удобно уеб приложение за плащане без билети, SmartPark гарантира безпроблемно движение във всеки паркинг. Кажете „сбогом“ на проблемите с паркирането и „здравей“ на удобството със SmartPark.

Ефективен

Елиминира нуждата от наемането на допълнителен персонал

Расте с вашите нужди

Динамичният софтуер лесно се адаптира към променящите се нужди на вашия паркинг

Интегриран с API

Безкрайни възможности за интеграция с различни софтуерни програми

Mockup of SmartPark software

Широка гама функционалности, които работят за вас

Резервации

Управлявайте потока от клиенти, улеснете фактурирането и избегнете трафика

Резервации

Специализирани хардуерни модули

Статистика в реално време

Следете заетостта на вашия паркинг, текущите приходи и други важни показатели в реално време.

Статистика в реално време

Подробни доклади

Възползвайте се от обстойна статистика и оптимизирайте бизнеса си

Подробни доклади

24/7 Помощен център

Осигурете си спокойствие благодарение на нашите оператори.

24/7 Помощен център

Разпознаване на автомобилни номера

Управление на зони

Отдалечен достъп

Възможност за персонализация

Гъвкави плащания

Нашите раплащателни машини работят с банкноти, монети и безконтактни карти. Допълнително посетителите могат да платят през уеб апликацията ни.

Гъвкави плащания

Софтуерни компоненти за клиенти и паркинг администрация

Мениджмънт

Вземайте информирани решения, базирани на данни, и подобрявайте оперативната ефективност. Поемете пълен контрол и се възполвайте от възможността да управлявате няколко обекта, да разпределяте правомощия, да проследявате ефективността и да одитирате събития. Анализът на тези данни ще ви даде реална представа за навиците на посетителите, което от своя страна ще ви помогне при взематето на решенията относно ценообразуване, оперативни и маркетингови стратегии.

Mockup of SmartPark software

Без билети

Сбогувайте се с хартиените билети, спестете и реализирайте множество ползи за администраторите и клиентите чрез нашето приложение.

Mockup of SmartPark software

Интерфейс

Опростете разплащателния процес и улеснете клиентите си с интуитивния интерфейс на нашите разплащателни машини.

Mockup of SmartPark software

Абонаменти

Функцията за абонаменти на нашата система безпроблемно свързва издадените разрешителни с потребителите или превозните средства, като гарантира стриктното спазване на предварително-договорените условия. Тази интеграция спомага за организирана паркинг среда и предотвратява струпвания и нарушаване на определения регламент.

Валидация

С тази функция посетителите могат да се възползват от отстъпка или безплатно паркиране въз основа на предварително-зададени критерии, като например извършване на покупка, престой в хотел или посещение на събитие. С нашето цифрово валидиране вие и вашите клиенти можете да кажете сбогом на тромавите физическите пропуски.

Не само паркиране…

SmartPark е част от портфолиото за дигитализация и управление на процеси на A Solutions. Нашето портфолио включва набор от инструменти, предназначени за оптимизиране на управлението, подобряване на анализа и повишаване на ефективността в различни отрасли. Използвайки силата на съвременните технологии, ние даваме възможност на бизнеса да постигне по-добри резултати и да бъде по-конкурентен в днешния бързо развиващ се свят. Разгледайте нашето портфолио, за да откриете как решенията ни за дигитално управление на процеси могат да бъдат от полза за вашата организация.

Collabia

Collabia е единно решение, което дигитализира дейности, свързва екипи, координира процеси и предоставя инструменти за увеличаване на продуктивността на бизнеса. Платформата предоставя възможности за организация на клиенти (CRM), управление на служители и съвместна работа в гъвкави приложения. Collabia улеснява реализацията на целите в интуитивна и стимулираща сътрудничеството среда.

Mockup of SmartPark software
Guardian

Guardian е мониторинг платформа, използваща изкуствен интелект и Deep Learning за следене на данни и събития от системи за видеонаблюдение, СОТ, противожарни системи и IoT сензори. С Guardian клиентът може да е спокоен, че активите му са защитени. Системата помага на операторите ни да вземат информирани решения в реално време и гарантира предотвратяването на кражби, пожари, аварии и други инциденти.

Mockup of SmartPark software